Contact

Deze psychologenpraktijk is gevestigd in de wijk Zuilen, aan de Amsterdamsestraatweg 542 3553 EN Utrecht.  In het oude groene kruisgebouw. Op het gebouw staat gezondheidscentrum Zuilen. 

De praktijk bevindt zich  op de tweede etage naast de lift. Er is een wachtkamer op de eerste verdieping en vlak voor de praktijkkamer kan ook plaatsgenomen worden.

U kunt zich telefonisch, 0620568278  aanmelden bij Lucia Dokman of via onderstaand formulier.  Indien u zich aanmeldt via het formulier dan geeft u tevens toestemming om deze gegevens te verwerken. ( dit in het kader van de AVG privacywet) 

Een afspraak met  Lucia Dokman kan gemaakt worden op de dinsdag en vrijdag  tot 14.30 uur  woensdagmiddag- en avond  en zaterdagochtend.

Met Anke Vroemen kan een afspraak gemaakt worden op de maandagmiddag,   maandag- of donderdagavond. Voor haar cliënten is  zij  telefonisch te bereiken onder het nummer 0644238177.    

Met Joris Jan Trimbos  kan een afspraak gemaakt worden op de woensdag- of maandagochtend.  

 Met Coby Gofferje-Vervoort   kan een afspraak gemaakt worden op de donderdag. Vanaf 5 februari ook op de dinsdagmiddag en avond en per 1 maart ook op de vrijdagochtend.

U heeft een verwijzing van een huis- of bedrijfsarts nodig om deze eerstelijns psychologische hulp vergoed te krijgen van uw ziektekostenverzekering en deze moet wel voldoen aan een aantal eisen. Zie kopje verwijsformulier

 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw hulpvraag

Vul onderstaande code in

captcha