Contact

Deze psychologenpraktijk is gevestigd in de wijk Zuilen, aan de Amsterdamsestraatweg 542 3553 EN Utrecht.  In het oude groene kruisgebouw. Op het gebouw staat gezondheidscentrum Zuilen.

 De praktijk heeft twee kamers in het gebouw: een kamer  op de tweede etage naast de lift en op de eerste verdieping rechts van de trap.

Er is een wachtruimte op de eerste verdieping en vlak voor de praktijkkamer op de tweede verdieping.

U kunt zich telefonisch, 0620568278  AANMELDEN bij Lucia Dokman of via onderstaand formulier.   Indien u zich aanmeldt via het formulier dan geeft u tevens toestemming om deze gegevens te verwerken. ( dit in het kader van de AVG privacywet) 

Indien u zich via deze website aanmeldt, wordt u gebeld om verder uw personalia en verzekeringsgegevens op te nemen. Ook wordt uw klacht, hulpvraag en beschikbaarheid kort nagevraagd.  Vanwege drukte hebben we een wachttijd (zie kopje wachttijden) en wordt u op een wachtlijst  geplaatst. 

Een afspraak met  Lucia Dokman kan gemaakt worden op de dinsdag en vrijdag tot 16.00 uur,  woensdagmiddag  en zaterdagochtend.  Af en toe werkt ze op de maandagmiddag.

Met Coby Gofferje-Vervoort (T 0614362990) kan een afspraak gemaakt worden op de dinsdagmiddag en avond, donderdag en vrijdagochtend.  

Met Sabine Semel (T 0614390443) kan een afspraak gemaakt worden op de woensdag de hele dag en avond. 

Conny van der Valk werkt vanaf oktober op de maandag.

Joris Jan Trimbos neemt het komende jaar geen nieuwe cliënten meer aan vanwege gezondheidsredenen. 

Anke Vroemen is  haar praktijk gestopt in 2020.

U heeft een verwijzing van een huis- of bedrijfsarts nodig om deze eerstelijns psychologische hulp vergoed te krijgen van uw ziektekostenverzekering en deze moet wel voldoen aan een aantal eisen. Zie kopje verwijsformulier

 

Indien u zich aanmeldt met onderstaand formulier, gelieve niet te veel privacygevoelige informatie invullen .

 

AANMELDINGSFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vereiste velden zijn gemarkeerd met (*).

Geef je naam op
Geef je telefoonnummer op
Geef je telefoonnummer op
Voer je bericht in
Voer een antwoord in
Er zijn enkele fouten die moeten worden verholpen