Contact

Deze psychologenpraktijk is gevestigd in de wijk Zuilen, aan de Amsterdamsestraatweg 542 3553 EN Utrecht.  In het oude groene kruisgebouw. Op het gebouw staat gezondheidscentrum Zuilen. 

De praktijk heeft twee kamers in het gebouw: een kamer  op de tweede etage naast de lift en op de eerste verdieping rechts van de trap.  Er is een wachtruimte op de eerste verdieping en vlak voor de praktijkkamer op de tweede verdieping.

U kunt zich telefonisch, 0620568278  aanmelden bij Lucia Dokman of via onderstaand formulier.  Indien u zich aanmeldt via het formulier dan geeft u tevens toestemming om deze gegevens te verwerken. ( dit in het kader van de AVG privacywet)

Een afspraak met  Lucia Dokman kan gemaakt worden op de dinsdag en donderdag tot 14.30 uur,  woensdagmiddag- en avond  en zaterdagochtend.

Met Anke Vroemen kan een afspraak gemaakt worden op de maandagmiddag,   maandag- of donderdagavond. Voor haar cliënten is  zij  telefonisch te bereiken onder het nummer 0644238177.    Anke heeft vakantie tot 17 oktober a.s. 

Met Joris Jan Trimbos  kan een afspraak gemaakt worden op de woensdag- en maandagochtend. 

 Met Coby Gofferje-Vervoort   kan een afspraak gemaakt worden op de dinsdagmiddag en avond, donderdag en vrijdagochtend.

U heeft een verwijzing van een huis- of bedrijfsarts nodig om deze eerstelijns psychologische hulp vergoed te krijgen van uw ziektekostenverzekering en deze moet wel voldoen aan een aantal eisen. Zie kopje verwijsformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw hulpvraag

Vul onderstaande code in

captcha