Wie is Coby Gofferje-Vervoort

Coby Gofferje is G.Z.- psycholoog volgens de wet BIG ( registratienummer 99910161825) en cognitief gedragstherapeut. Zij werkt  sinds  april 2018 in de praktijk en werkt  op  de dinsdagmiddag en avond , donderdag de hele dag en   vrijdagochtend.

Ze is sinds 2001 werkzaam als psycholoog en heeft altijd met clienten gewerkt met uiteenlopende problemen. Cliënten laten weten dat ze zich bij haar snel op hun gemak voelen en dat alles gezegd kan en mag worden. Coby kijkt zonder oordeel naar de ander en geeft de cliënt daar graag iets van mee.

In de behandeling gaat ze samen met de cliënt aan de slag om naar de gestelde doelen toe te werken. Coby houdt van een praktische aanpak en gelooft in het zetten van kleine stapjes richting herstel.

Wanneer dat aansluit bij de gestelde diagnose en doelen maakt ze bij de behandelingen gebruik van bewezen effectieve protocollen (gestandaardiseerde werkwijzen) en zet ze EMDR in om kleine of grote trauma’s te verwerken. Hierbij gebruikt ze ook technieken uit de schematherapie. Als er problemen zijn in het omgaan met emoties worden er vaardigheden aangeleerd die meer controle en sturing geven. Coby toont zich in de gesprekken betrokken en betrouwbaar en ze vindt het ook belangrijk dat er af en toe wat gelachen wordt.

Coby is lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten) , de VGCT (Vereniging voor gedrag- en cognitieve therapieën) en de VEN (Vereniging EMDR Nederland)

Het kwaliteitsstatuut GGZ is goedgekeurd en kunt u hier inzien. Coby is in 2018 en 2023 gevisiteerd door de beroepsvereniging LVVP en voldoet aan de kwaliteitseisen van deze beroepsvereniging.